JURIDISCHE STRIPPENKAART

Juridische strippenkaart

JURIDISCHE STRIPPENKAART

Een juridische strippenkaart is precies wat de naam doet vermoeden. Het zijn strippen waarmee je juridische diensten kunt afnemen. Met een juridische strippenkaart neem je juridische diensten op net een andere manier af. Je koop tegen (vaak) een gereduceerd tarief een strippenkaart zodat je vooraf precies weet wat je kwijt bent. Vervolgens kan je de strippen voor verschillende (soorten) juridische diensten inzetten. Omdat iedere strip een bepaalde waarde vertegenwoordigd, weet je ook van tevoren hoeveel strippen je kwijt bent op het moment dat je gebruik maakt van juridische dienstverlening.

Juridische strippenkaart

WAARVOOR IS EEN JURIDISCHE STRIPPENKAART BEDOELD?

Een eigen jurist in dienst is vaak niet nodig. Toch is het fijn om wel het gemak en andere voordelen te hebben die een vaste jurist met zich meebrengt. Dat los je op door een juridische strippenkaart te nemen waarbij je een vaste (bedrijfs)jurist hebt of in ieder geval een vast aanspreekpunt. Wel zo fijn.


Flexibiliteit is ook iets wat je met een juridische strippenkaart hebt. Je hoeft tenslotte niet iemand in loondienst te nemen en je zit ook niet aan een lang abonnement vast. De flexibiliteit zit hem erin dat je de strippenkaart vooraf aanschaft en de strippen hierna op ieder gewenst moment kan inzetten.


Als je wat meer flexibel wil zijn, dan is een juridische strippenkaart ook handig. Omdat een strippenkaart in feite geen abonnement is, zit je ook niet aan een abonnement vast. Daarnaast hoef je ook niet iemand in dienst te nemen. De flexibiliteit zit hem erin dat je de strippenkaart van tevoren aanschaft en de strippen  op ieder gewenst moment kan inzetten.

Juridische strippenkaart

WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN EEN JURIDISCHE STRIPPENKAART

De voordelen van een juridische strippenkaart zijn zoals we eerder hebben gezien een kostenbesparing van vaak wel tot 25 procent van het standaard tarief. Flexibiliteit met het inzetten van de strippen wordt vaak gezien als voordeel. En dat met een vaste (bedrijfs)jurist die voor je klaar staan en jou en jouw bedrijf goed kent.